TF Sport annoncerer de sidste par FIA WEC kørere

TF Sport har annonceret de sidste par kørere i deres spritnye Corvette Racing Z06 GT3.R

Daniel Juncadella blev annonceret som ny Corvette fabrikskører i slutningen af november måned, men hans to holdkammerater er først annonceret nu.

Hiroshi Koizumi kommer til holdet, efter at have kørt blandt andet Michelin Le Mans Cup hos AF Corse i en Ferrari i 2023, hvor det også blev til en enkelt start i FIA World Endurance Championship på hjemmebanen Fuji International Speedway i Japan. Mange forventede nok at han ville fortsætte ud af AF Corse sporet, men deres FIA WEC sæder er allerede besatte, og så bød muligheden sig hos TF Sport, som allerede har erfaring med japanske kørere fra D’Station Racing, som de har drevet i deres Aston Martin sammenhæng.

Graphics: TF Sport

Sebastien Baud er en 23-årig fransk kører, som indtil nu har gjort sig mest i GT Open og GT World Challenge serierne i Europa, hvor han blandt andet sluttede toer i Bronze Cup i 2023, og dermed lige bagved Alexander Malykin, som han igen skal kæmpe imod i FIA WEC, og som sidder i en Porsche i 2024. Nu træder Baud så op på den helt store scene som holdets Sølvkører. Så han bliver spændende at følge.

Juncadella, Koizumi og Baud skal køre i bil #82, mens Charlie Eastwood, Rui Andrade, og Tom van Rompuy skal køre Corvette Racing Z06 GT3.R #81.

Sæsonen starter med testdage i slutningen af februar, inden FIA WEC 2024 starter den 2. marts i Qatar.

Relaterede nyheder